Despre noi

Acesta este un blog menit sa adune toate gandurile pozitive sau mai putin pozitive legate de lucrurile de neuitat ce ni s-au intamplat in aceasta perioada, in care activitatea noastra s-a mutat acasa.

Auzind aceasta idee pe un podcast de a lui George Buhnici, am ales sa o pun in aplicare impreuna cu o echipa de copii pasionati de bussines si programare, ce isi vor imbogati cunostintele in acest domeniu cu ajutorul acestui proiect.

Metodele prin care noi adunam aceste mesaje sunt diversificate, de la trimiterea directa cu ajutorul site-ului, la asezarea catorva foi pe mesele unor localuri din judetul Botosani pe care cel ce este asezat la masa respectiva sa poata scrie ce nu o sa uite din aceasta perioada. În unele scoli o sa fie facute sondaje de catre profesori, urmand dupa ca raspunsurile elevilor sa ajunga pe site. Cum aproape toata lumea are acces la retelele de socializare, ne am facut si o pagina de instagram @noinuvomuita, la care puteti trimite cateva din lucruri pe care nu le veti uita, urmand ca noi sa le selectam si sa le punem pe site.

Echipa

Echipa este formata din elevi dornici sa colaboreze , in fruntea lor ca si CEO fiind Ciobanu Serban Emilian .

Aceasta echipa a fost aleasa dupa un mic interviu in care cei alesi s-au facut remarcati.

Echipa este impartita pe mai multe parti de la scriitori, la designeri, la asistenta , social media , marketing, reclame.

Toti cei care lucreaza pentru acest proiect, o fac deoarece sunt dornici sa incerce lucruri noi si vor sa vada cum este o astfel de experienta.

REGULAMET IN TRIMITEREA MESAJELOR

  • Autorii mesajelor eronate ce nu au legatura cu ceea ce prezinta proiectul, vor fi blocati daca acest lucru se repeta de 3 ori.
  • Autorii mesajelor in care se regaseste un limbaj licentios, vor fi blocati din prima.
  • Utilizatorii ce trimit acelasi mesaj de multe ori (spam) vor fi blocati temporar deoarece incurca echipa in selectarea si filtrarea mesajelor.

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: